Pages

Monday, February 6, 2012

Kawan

Hampir 4 tahun dah berlalu, tetapi kenangan di Centre for Foundation Studies IIUM tak pernah dilupakan. Terlalu banyak kenangan manis, suka dan duka disana. Masa mula-mula masuk sana, ok lagi after seminggu memang dah tak tahan rindu nak balik rumah, so ingat lagi menangis dalam bilik air time mandi. HAHA. Lepas tu barulah rapat dengan budak bilik, orang pertama yang berkawan dengan kita adalah Anis. Baik orangnya. Asal dari Kuala Lumpur. 

Then anis selalu dengan Sarah jugak, Sarah pun berasal dari Kuala Lumpur jugak, so dengan tidak sengaja jadi kawan baik dengan sarah. Then kami bertiga menjadi kawan rapat. Dorang sangat caring tau, baik, pemurah and best ! Pergi mana-mana mesti bertiga.Tapi yang tak best mereka selalu balik rumah bila weekend. and i feel so sad. Kadang-kadang tak nak mereka tahu yang kite sedih bila dorang balik rumah, so apa yang kite buat adalah, pura-pura tido. So bila mereka tengok Farah tido, Mereka selalu gives me some notes. :)

Here the notes
(tak nampak eh gambar ni? korang boleh klik besarkan, dan kite dah tulis semula dekat bawah tu. hehe)

Hey farah,
Ni I tinggalkan radio untuk u supaya u tak lonely bila i dan sarah takde.. hehe.. jaga baik-baik tau .. ('',) ENJOY !! TATA!! 

-ANIS ISHAK-

Dear Farah,
I sorilah lar I tinggalkan u sorang-sorang. I harap U tak sedih. Happy taw banyak kawan-kawan kat sini yang best.

-ANIS AND SARAH-


Ni pulak Kad birthday untuk Sarah. HEHE.Anis yang lukis. Farah yang tengok dan Sarah yang dapat. 
Semoga persahabatan kita bertiga kekal sehingga ke syurga. Ameen.

No comments:

Post a Comment

Kamu comel !