Pages

Saturday, January 21, 2012

22 Years Old

Assalamualaikum semua !
Harini kena update About Me, because? BECAUSE I'M GETTING OLDER!  Since 18. January. 2012 my age also increase and now i'm 22. Even thought umur dah 22, i think it is not too bad because farahin always be the same person. Semalam sangat gembira dapat keluar bersama kekasih hati dan menyambut hari lahir bersama. Anyway thanks to him, dah macam princess nak pergi mana-mana semua dapat. Seriously, I'm happy for that :")

Here some pictures on 18 January 2012 :

Harini buat BBQ sempena sambut birthday. BBQ special. Bahan-bahan, ayam, sosej dan kambing yang dah siap diperap. Semua bahan ini ada dijual di Giant ok. hehe


Sebelum nak bakar ayam, sosej dan kambing kenalah hidupkan api dulu. this is the worst part because api tu susah sangat nak hidup. Around 1 hour baru ada api tau.

Then bila dah ada api, dah boleh bakar. Oh gembira rasa, sebab perut dah lapar.
 

Sambil membakar, ada someone yang tolong snap birthday girl punya gambar. Hehe.
 

Dalam kereta he gives me present. Oh i'm so happy. Kalau tak dapat hadiah pun tak pe asalkan we can meet each other. 

Birthday card. Thanks. Happy. Crying. Oh I'm speechless.
 

And the present is here.Purse from Vincci and i like it very very very much !
Thanks to him :")



No comments:

Post a Comment

Kamu comel !