Pages

Friday, October 21, 2011

Busy.

Assalamualaikum, harini baru boleh buat entri baru, al-maklumlah sekarang sangat busy. Bukan setakat body yang busy, boleh kira satu hidup ini yang busy. Ni nasib baik ada sedikit masa , so nak update blog lah.

Sekarang dah muncul masa yang betul-betul sibuk. Sibuk dengan esaimen, yeah, esaimen yang berlambak, semua kena hantar nextweek :|

So nextweek pun ada midterm, nak buat macam mana? Bila dah last minit study macam ni lah jadinya 



then bila exam dah habis dan esaimen dah siap, macam ni plak jadinya


HAHAHA. ok malas gelak dah nak sambung study. 
wasalam semua.

4 comments:

Kamu comel !