Pages

Saturday, October 29, 2011

Can't Wait.

Assalamualaikum, nice to meet again, again and again, hehe.
Missing me? yes? you do right ? Yeah !
i'm going back next week.*again i'm saying, YEAH*.
I'm so excited, i need to rest in a peace, so home is the best way to reduce my tension actually. How about you?
Insha Allah i will be available at home next week. Come, and join me. So see u next week.
HOME SWEET HOME.

Friday, October 21, 2011

Busy.

Assalamualaikum, harini baru boleh buat entri baru, al-maklumlah sekarang sangat busy. Bukan setakat body yang busy, boleh kira satu hidup ini yang busy. Ni nasib baik ada sedikit masa , so nak update blog lah.

Sekarang dah muncul masa yang betul-betul sibuk. Sibuk dengan esaimen, yeah, esaimen yang berlambak, semua kena hantar nextweek :|

So nextweek pun ada midterm, nak buat macam mana? Bila dah last minit study macam ni lah jadinya 



then bila exam dah habis dan esaimen dah siap, macam ni plak jadinya


HAHAHA. ok malas gelak dah nak sambung study. 
wasalam semua.

Tuesday, October 4, 2011

2 Tahun Menempuhi Suka dan Duka.

بسم الله الرحمن الرحيم

Bersyukur ke atas Allah dan junjungan Nabi Muhammad S.A.W.
Hari ini genap kali kedua tahun hubungan kami. Setiap kali suka dan duka, jatuh dan rebah, kami masih tetap bersama. Kalau boleh bukan bersama hubungan ini yang diinginkan, tapi hubungan yang lebih baik iaitu perhubungan halal bagi kami berdua. Insha Allah. Apabila kedua-duanya bersedia dan menamatkan pelajaran, cita-cita kami untuk hidup bersama atas ikatan suci akan dapat dimakbulkan oleh Allah. Ameen.


Mohd Nazmi Bin Shamsudin


Wan Nurfarahin Bt Wan Rameli

Ya Allah jika dia benar untukku dekatkanlah hatinya dengan hatiku. Ameen.