Pages

Sunday, April 24, 2011

SAYA BAHAGIA.

Sebelum hari kejadian, teringin sangat nak makan cupcakes. so cakap lah dekat nazmi, “awak! Saya teringin nak makan cupcakes”. Dia cakap, “nanti sok kite beli ye”. Saya pun okey je, tapi kalau makan cupcakes coklat orang lain yang buat mesti tak best. Tekak ni hanya boleh terima cupcakes coklat yang dibeli melalui blog oleh saya masa birthday nazmi je. Sebab tak muak dan best sangat. Bab makan coklat ni cerewet sikit, sebab serius tak suke makan coklat. Makan sikit, muak, rasa nak muntah. Sama macam kuew tiow, geli sebab lembik sangat. Geli rasa anak tekak. Satu lagi, tempe, uh. Makan je terus muntah. Nak tahu kenapa?? Sebab dia tak rasa apa-apa. HAHA. Ok, ni bukan nak cerita pasal makanan.
HARI NAK KELUAR DATE.
nazmi: awak, saya sampai setengah jam lagi tau. Dah siap???
farah:belum lagi. Tengah bersiap.
then tak sampai 15 minit dia, call. Time tu pelik jugak, aih tak kan dah sampai kot. Cepatnya bawak kereta. So angkat phone.
nazmi:awak, awak, awak dah siap??
farah:saya tak pakai tudung lagi. So tak siap lagi lah. Awak dah sampai ke?cepatnya.
nazmi:eh belum lagi, tapi boleh turun sekarang tak?
farah:argh?? Kenapa?? Tak siap lagi ni.
nazmi:turun lah kejap, cepat, pakai tudung, saya tunggu.

then pakailah, tudung comot-comot, tapi sempat lagi tengok cermin, cantik! HAHA, kunci pintu sambil bawak phone je.

farah:siap!
nazmi:ok awak turun dan jumpa akak yang awak pernah beli cupcakes dulu.
farah:argh?? Kenapa nak jumpa dia?? Saya tak tempah apa pun. Ni duit pun tak bawak sekali. Kenapa nak jumpa dia?
nazmi:cepat pergi jumpa, saya tak suruh beli apa pun, just pergi ambik barang.hihi
farah:masih kehairanan.

masa jumpa akak naz pulak. Nah ni hadiah nazmi bagi. muka kak naz tersenyum lebar. sempat lagi dia cakap ni boyfriend awak bagi, he's such a lovely boyfriend. hihihi.Fuh! Gembira. Dia belikan cupcakes untuk saya! Siap buat surprise macam tu lagi. HAHAHA. Dia masih ditalian, “awak dah dapat?? Kirim salam kat akak tu tau” hati punya berbunga-bunga dapat hadiah, bestnya. So cakap terima kasih dekat akak tu. Dan sampaikan salam nazmi kepadanya. Serius terkejut dapat hadiah, sukenya sangat!cepat-cepat naik bilik, pakai tudung betul-betul. Dan dia sampai untuk keluar bersama.

SAYA SANGAT GEMBIRA KALAU AWAK NAK TAHU NAZMI.
Terima kasih sangat.

 Here some picture :


 lunch nazmi belanja makan dekat BBQ Chicken, best! sebab mahal :P hahaha
TERIMA KASIH SANGAT NAZMI.

2 comments:

  1. My brother is such a good guy, indeed! ;)

    ReplyDelete
  2. oh thanks, i know it already, :D not only good but a very very good guy :D
    rugi siapa lepaskan dia, alhamdulillah, he choose me. thanks to him :)

    ReplyDelete

Kamu comel !