Pages

Friday, April 8, 2011

1st year undergradute student.

ok, ni saje nak tunjuk cara Wan Nurfarahin duduk menetap di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia.

Bangun pagi bila buka tingka mesti dapat tengok pemandangan ni.
 ok bawah ni plak bukan selendang saya, tapi selendang budak bilik, izzra izzati , banyak kan?? ade banyak lagi sebenarnya. hahaha.
 lepas bangun dari katil, mesti pakai selipar strawberry ni, comel x?? :D
 then bawah ni saya punya board, penuh, macam-macam benda ada.ish ish ish! 
 bila bangun terus belajar math, hebat tak??, padahal tipu je ;P
dekat rak buku ni, macam-macam kertas ada. kalu nak senaraikan sampai esok tak habis.
 contoh-contoh buku, yang ambik sem ni.
 ok, itu jubah ye, kemas tak bilik saya?? kalu bandingkan dengan bilik dekat rumah, uh! tiada tandingan. bilik dekat rumah lagi besar.Wow!

 ni cermin mata, semua orang tahukan?? kikiki, kalau tak bawak cermin mata ni pergi kelas, habis lah! comfirm tak nampak.
 ni bukan barang make-up okei. ni barang yang hanya dipakai asal muka tidak nampak pucat and then bagi tangan lembut. tu je.neural beauty lagi cantik.
 ni plak selipar, selipar penghuni C44.
 ni bilik saya dan rakan-rakan.
 dalam bilik C44 ada 4 compamen. saya punya compamet yang langsir warna merah tu, comel kan?? HAHA
 bantal ni pemberian kawan dari form 4 lagi, masih elok dan dijadikan bantal bucuk sampai sekarang.
 saya sayang my lappy so much! thanks abah dan ma, belikan. eh ade gambar, saje gedik nak tunjuk, ni saya punya, and i love it. 
hihi, last sekali, nilah kamera yang digunakan, 40D, nazmi bagi. erk, bagi pinjam, kalau tak ambik nanti tuan dia merajuk. HAHAHA, so ambik dan ni lah hasil dari camera ni.
sekian dulu.hihihi

No comments:

Post a Comment

Kamu comel !