Pages

Friday, March 11, 2011

Si Comot Yang Suke Tersenyum Sendirian.

Balik kelas hari khamis lepas, jalan-jalan seorang diri, lalu dekat Kuliyyah Law, masa lalu dekat situ, macam-macam ragam orang boleh tengok. Ada sepasang couple ni tengah duduk berbisik, pasal apa, only both of them know about it, sambil tergelak. hihi. jalan lagi, masa lintas short cut punya jalan nampak seorang sister tengah pegang sampul surat, cantik! ada love-love lagi dekat sampul surat tu. then tengok dia keluarkan surat , dia baca sambil tergelak, erm mungkin surat cinta kot.hihihi. Jalan-jalan lagi, then sebelum nak melintas jalan tengok ada seorang brother tengah menunggu kekasihnya datang, erm cup! mungkin jugak isteri dia. cantik.dengan senyuman yang lebar si jejaka melihat si wanita , masa tengok saya sendiri yang tersenyum sendirian, dalam hati berkata, indahnya dunia dengan senyuman.

2 comments:

Kamu comel !