Pages

Wednesday, February 9, 2011

Satu Pertemuan :)

saya dah lama kenal awak dari sekolah lagi. selepas satu insiden saya mintak tolong awak, :D dengan besar hati awak pun menolong saya. then sampai je tarikh 090909 awak mesej saya. awak cakap direct dekat saya, dalam mesej tu awak tulis macam ni  "salam... hai farahin.. :P watpe?ermm i want to tell u something ni.. which is important for me,and maybe for u too..huhu..i nak gitau yang i ada perasaan terhadap u.yang mana perasaan tu tak de pada girl lain. i mula rasa sejak beberapa bulan lepas. lama dah kot.ni serius tau, bukannya pengaruh daripada kawan kawan tapi ikhlas daripada hati i sendiri. and i nak tau apa pulak perasaan u terhadap i. lastly i'm sorry, if i make u uncomfortable. i just want u to know that. i pun dah tak nak simpan simpan lagi u. sorry again :)" 


nilah mesej awak bagi dekat saya, mula mula baca tak percaya rasa tau, tapi saya tak beri jawapan terus sebab saya rasa kalau jumpa baru saya boleh bagi jawapan, dan macam macam saya nak tanya pada awak, saya nak cari seseorang yang terus boleh jadi pasangan saya sampai akhir hayat saya, so it is a big deal between u and me ^_^.


041009 kita jumpa, saya dah bersedia nak bagi jawapan tu pada awak sebab saya dah bermimpi mungkin tu petandanya, dah 3 kali wat istikarah, sebab kawan saya ,Adila yang suruh buat dan saya dah tak nak dikecewakan lagi :) Alhamdulilah saya dah buat keputusan yang betul. sampai sekarang kita masih bersama, setahun telah berlalu dan berharap bertahun tahun lagi saya akan tetap bersama awak, AMIN! >_<"

4 comments:

  1. thank you so much for posting this :)
    i love you so much Wan Nurfarahin.
    hope our relationship will last forever. amin :D

    ReplyDelete
  2. haha! most welcome nazmi :D
    i hope so :D amin...
    ^_^

    ReplyDelete
  3. and I'm speechless (O.O)

    Allah bless the two of u and us all ~

    ReplyDelete

Kamu comel !