Pages

Friday, January 28, 2011

My journey!

Masa tunggu keputusan SPM memamng takut giler. saya bukan pandai orangnya. tido xcukup sebab takut :(
masa keputusan keluar wah ! orang last ambik result, masa nak ambik result tu cikgu tengok je then cepat cepat ambik , masa pertama buat kira ade berapa A! hahaha... kira kira kenapa banyak sangat??? sagat terkejut! sebak sangat sebab tak sangka :) ma abah orang paling happy ^_^" sampai dorang pun tak percaya dapat result macam tu! ^_^..
then isi borang UPU. mintak UIA pastu mintak UITM, mula mula memang mintak harap harap tak dapat UIA, sebabnya ingat kena pakai labuh! hahaha..then nak mintak jadi cikgu kalu mintak comfirm dapat! tapi abah tak bagi jadi cikgu :( so decide masuk UIA jugak. ar tawaran MATIK MELAKA pun tolak :(  
Masa kat CFS IIUM (CENTER FOR FOUNDATION STUDIES IIUM) plak ade citenya , masa orentasi or taaruf week kami dbekalkan tudung! labuh kot! mula mula pakai sangat kekok sebab panas xsuke tapi try pakai sebab sume student kena pakai,so pakai jugaklah! tapi cuba singkat kan tudung tu, kikiki! 3 4 hari pakai tudung tu dah jadi biasa dan tak singkatkannya lagi. ^_^" seminggu duk sana dah mula nangis rindukan family :( nangis masa mandi !nak nangis kat kawan bilik segan sebab xkenal sangat dengan dorang :D 
Bila dah kenal sume orang kat bilik tu rasa happy sangat sebab dorang sangat baik! paling baik dengan sarah and anis! nak g mana mana mesti kami bertiga! pastu dapat kawan yang baik sangat, baik hati budi, dia budak sekolah agama, bila boring selalu naik atas katil dia, surah cerita pasal nabi dan para sahabatnya, pasal agama :) dia xpernah kedekut ilmu, kalu was was belajar sal agama terus tanya dia kalu dia tahu dia jawab kalu tidak dia akan tanya ustaz :D ADILA baik sangat! masuk UIA GOMBAK plak lain citenya! sume dah meningkat dewasa sume pandai bergaya sume nya cantik! jumpa pun sampai tak kenal :( sebab cantik!
^_^" .
kawan di CFS NILAI and UIA GOMBAK!






da banyak cite ni sambung nanti plak! hihihi  >_<
*terlalu banyak kisah untuk dcerita!

No comments:

Post a Comment

Kamu comel !