Pages

Friday, January 28, 2011

My journey!

Masa tunggu keputusan SPM memamng takut giler. saya bukan pandai orangnya. tido xcukup sebab takut :(
masa keputusan keluar wah ! orang last ambik result, masa nak ambik result tu cikgu tengok je then cepat cepat ambik , masa pertama buat kira ade berapa A! hahaha... kira kira kenapa banyak sangat??? sagat terkejut! sebak sangat sebab tak sangka :) ma abah orang paling happy ^_^" sampai dorang pun tak percaya dapat result macam tu! ^_^..
then isi borang UPU. mintak UIA pastu mintak UITM, mula mula memang mintak harap harap tak dapat UIA, sebabnya ingat kena pakai labuh! hahaha..then nak mintak jadi cikgu kalu mintak comfirm dapat! tapi abah tak bagi jadi cikgu :( so decide masuk UIA jugak. ar tawaran MATIK MELAKA pun tolak :(  
Masa kat CFS IIUM (CENTER FOR FOUNDATION STUDIES IIUM) plak ade citenya , masa orentasi or taaruf week kami dbekalkan tudung! labuh kot! mula mula pakai sangat kekok sebab panas xsuke tapi try pakai sebab sume student kena pakai,so pakai jugaklah! tapi cuba singkat kan tudung tu, kikiki! 3 4 hari pakai tudung tu dah jadi biasa dan tak singkatkannya lagi. ^_^" seminggu duk sana dah mula nangis rindukan family :( nangis masa mandi !nak nangis kat kawan bilik segan sebab xkenal sangat dengan dorang :D 
Bila dah kenal sume orang kat bilik tu rasa happy sangat sebab dorang sangat baik! paling baik dengan sarah and anis! nak g mana mana mesti kami bertiga! pastu dapat kawan yang baik sangat, baik hati budi, dia budak sekolah agama, bila boring selalu naik atas katil dia, surah cerita pasal nabi dan para sahabatnya, pasal agama :) dia xpernah kedekut ilmu, kalu was was belajar sal agama terus tanya dia kalu dia tahu dia jawab kalu tidak dia akan tanya ustaz :D ADILA baik sangat! masuk UIA GOMBAK plak lain citenya! sume dah meningkat dewasa sume pandai bergaya sume nya cantik! jumpa pun sampai tak kenal :( sebab cantik!
^_^" .
kawan di CFS NILAI and UIA GOMBAK!






da banyak cite ni sambung nanti plak! hihihi  >_<
*terlalu banyak kisah untuk dcerita!

Sunday, January 23, 2011

Everyone thinks that
 “I am happy & fine”
 But look a little closer…
You’ll see tears in my eyes….


Thursday, January 20, 2011

FOR YOU MY FRIEND! ^_^


with Her
Saya dah lame sangat berkawan dengan awak rasanya dah masuk ni dah berpuluh-puluh tahun kita berkawan. Kalu awak nak tahu saya sangat kat awak . Dari  sekolah tadika lagi kita berkawan, sampailah sekarang J kita sama-sama membesar. Pergi ke sekolah pun sama, kadang-kadang saya jeles jugak kalu awak ade kawan lain kat sekolah tapi saya xkisah sebab xsalah kalu ade kawan ramai kan?? ^_^ .bila ade masa awak selalu mesej saya, kadang-kadang saya xsempat nak layan awak sebab saya banyak sangat keje, esaimen,tp bukan sengaja saya xnak layan awak. L saya harap awak paham. Malam semalam saya nampak awak online terus saya tegur awak , “hai TEHA wat pe tu?” hihihi…awak pun balas “xbuat apa-apa” “oit in apa cite?” kikiki! Sonok >_< tapi kan kalu awak xbalas mesej saya kat IM FB tu  mungkin saya rasa kecewa tapi mungkin jugak awak bizi jadi saya cuba berfikiran positive J.  selama kita membesar selama 21 tahun ni bersama-sama saya nak mohon maaf kalu ade buat silap, kalu ade xlayan awak. L saya minta maaf sangat. Saya xpernah lupa awak, tiap kali saya cerita dengan kawan-kawan saya kat sini mesti ade jugak terkeluar nama awak, saya cakap “farah pun ade kawan baik, sangat baik farah dari sekolah tadika lagi berkawan dengan dia sampailah sekarang,argh! tarikh lahir pun sama” ^_^. Hari jadi kita sama so saya xde wat apa-apa pun untuk awak hanya doa saya kirimkan untuk awak, saya belajar kat KL, awak plak kat TERENGGANU.kalu cuti pun, kita mesti cuti lain-lain tapi at least 1 hari pun kita sempat jumpa kan?? ^_^” awak sanggup datang umah saya sebab nak jumpa, walaupun kejap pun xpe kan? :D hari ni saya baru ade masa nak mencoret sedikit cerita kita. saya harap, saya xterlambat lagi untuk saya mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR BUAT NURUL FATIHA BT ABDULLAH. SEMOGA SIHAT SELALU DAN SENTIASA GEMBIRA DI DUNIA DAN DI AKHIRAT KELAK ^_^. MAY ALLAH BLESS U MY FRIEND. ^_^ saya sayang awak! 

Monday, January 17, 2011

happy! thanks to him! ^_^

terima kasih banyak banyak kepada kamu :)
susahkan je bagi hadiah mcm nih! but im so happy :D












my new handbag for my birthday present :)
i will take care of this! ^_^

Saturday, January 8, 2011

The Tourist

bukan nak cite sal cite ni tapi lagu dalam cite ni argh! HAHAHA best sgt! STARLIGHT!
nazmi: EH!awak ingat lagi tak lagu ni??? lagu kite lah!
farahin: a'ah! time skolah dulu :D
nazmi: "bila in tringat dan dengar lagu ni mesti in teringatkan mie" hehehehe....
farahin: tulah kan???in pun sama teringatkan mie! (so sweet) ^^, hapi sangat!ar
 masa time skolah lagi kite ade persamaan! tp sekarang baru tahukan??? :D


sama sama tersenyum! happy sangat! terasa nak tgk cerita tu lagi! sangat best! dan paling best ade orang yang belanja! hahahaha.. thanks awak :D
STARLIGHT kite k :D

Thursday, January 6, 2011

second sem banyak kerja :'(

Hari ni dah masuk minggu ke4 dalam sem ni. kalu fikir balik takut sangat sem ni! subjek paling berat sem ni, managerial accounting sebab banyak yang kena fikir sendiri melalui logik kite! wah takutnya. T___T
then paling takut subjek math! 1st quiz alhamdullilah :) tp still cukup kalu nak dapat A. :(
harap perkara lalu akan mengajar untuk lebih focus. takut and fobia dengan math pun xhilang lagi, tapi kali ni tuk sem ni mengharapkan yang terbaik! insyAllah :D

Saturday, January 1, 2011