Pages

Wednesday, December 15, 2010

Cerita kelakar!

Hari selasa! tunggu la kelas management tak sabar rasanya nak belajar management sebab ramai cakap sir Dolhadi best! HAHA! rupanya tak disangka sir sangat muda orangnya, tapi! ish!!! memang tak senang duduk bila tengok dia pandang! KAHKAHKAH! bukan nya apa, tengok orang sebab nak suruh jawab soalan,lepas tu next week dah suruh student buat presentation plak! haiyoo! study case pun ade! bila dia tengok! eeuuw~HAHA apa lagi dari mula kelas sampai abis tunduk bawah je! kikikiki :D

Sir u look so scary to me! HAHAHA! balik je kelas dah tak tahan sangat terus pergi drop sir tu, baik baik sir lain! Allamdullilah dapat sir ni yg murah hati n baik giler! :D (walaupun boring sikit tapi xkisah kalu tak kedekut markah) XD... tadi first class sir tu, pergi class kul 1.53 petang, tapi class start kul 2 :)
hampir 100 lebih student nak belajar dengan dia! dan yang paling best, sume ramai student yang belajar dengan sir Dolhadi sume drop ambik SIR RIDHWAN FONTAINE! hahaha :D
kelakar plak! ingat kan kite sorang je takut dengan dia rupa-rupanya ramai lagi! KIKIKI! :)

SO, I WANT TO GET A IN MANAGEMENT! INSYALLAH ! :)

No comments:

Post a Comment

Kamu comel !