Pages

Thursday, December 2, 2010

Bila sedih cari blog!

Hari ni, nak ckp hapi?? entah! nak senyum ?? entah! kan best kalu ade magik blh ubah sume apa yg kita suke :) tp syg xde kuasa mcm tu, sumenya dah Allah tulis perjalanan hidup ini.. kenapa lambat sgt masa berlalu? mcm2 perasaan dah bcampur! tp yg paling byk, SEDIH! haha.. Patut dapat cuti happy, but not for me! long time ago, mmg xsabar nak cuti, now i dun think so :) ALONE! yes, im alone, dl slalu ketawa skrg slalu menangis! kenapa?? hahaha.. sbb comel bila menangis! :D mcm mana nak hilangkan diri skejap, nak hilangkan sgala masalah? lari?? bercuti? xblh! dah nak masuk sem bru, erm mgkin lepas masuk sem ni nak sibuk diri, penat??? i dun care, dl pun ms kat nilai, 2,3 minit je duk kat bilik, kenapa?? KECEWA! skrg kat gombak! nak masuk byk aktiviti, xnak on9! xnak org cari dah pas ni :) always bz with my life nanti, rmai jmp org, rmai jmp kawan, :D cant wait for a new sem!!! apa kata pas ni byk tido plak! pg, ptg, mlm TIDO! haha..nak habiskan ms dgn cpt, mslah?? pun xde ^_^". erm lapar nak mkn! LEGA SGT! dah luahkan :)
nt jmp lg!

No comments:

Post a Comment

Kamu comel !