Pages

Friday, December 31, 2010

Tentang dia!

Berkenalan dah lama sejak dibangku sekolah lagi! dulu tengok - tengok, jeling- jeling je, sekarang??? nak menjeling pun dah xboleh! why??? erm because LOVE.
dulu selalu minta tolong dia, sebab dia baik sangat! untung sape dapat... kebetulan dia plak syok kat kite! hahahaha.. mula mula serius speechless! unbelieveable!
DIA MINAT WAN NURFARAHIN yg senget kepala otak nie???? hahahaha.... im so proud with myself! :D
harap harap hubungan kami akan kekal bersama, start dari kawan, couple, and pasangan nanti :)
amin ^_^..... hati family saya, hati dia dan hati familynya jugak perlu dipancing! it is not easy but i will try my best to be honest n friendly with them! :D


SMART! HANDSOME! ^_^

Sunday, December 19, 2010

Perfect


Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?
Do you think I’m wasting my time doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I’m never gonna be good enough for you
I can’t pretend that
I’m alright
And you can’t change me

’cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I’m sorry
I can’t be perfect
Now it’s just too late and
We can’t go back
I’m sorry
I can’t be perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spend with me
Now seem so far away
And it feels like you don’t care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I’m never gonna be good enough for you
I can’t stand another fight
And nothing’s alright

Nothing’s gonna change the things that you said
Nothing’s gonna make this right again
Please don’t turn your back
I can’t believe it’s hard
Just to talk to you
But you don’t understand

Wednesday, December 15, 2010

Cerita kelakar!

Hari selasa! tunggu la kelas management tak sabar rasanya nak belajar management sebab ramai cakap sir Dolhadi best! HAHA! rupanya tak disangka sir sangat muda orangnya, tapi! ish!!! memang tak senang duduk bila tengok dia pandang! KAHKAHKAH! bukan nya apa, tengok orang sebab nak suruh jawab soalan,lepas tu next week dah suruh student buat presentation plak! haiyoo! study case pun ade! bila dia tengok! eeuuw~HAHA apa lagi dari mula kelas sampai abis tunduk bawah je! kikikiki :D

Sir u look so scary to me! HAHAHA! balik je kelas dah tak tahan sangat terus pergi drop sir tu, baik baik sir lain! Allamdullilah dapat sir ni yg murah hati n baik giler! :D (walaupun boring sikit tapi xkisah kalu tak kedekut markah) XD... tadi first class sir tu, pergi class kul 1.53 petang, tapi class start kul 2 :)
hampir 100 lebih student nak belajar dengan dia! dan yang paling best, sume ramai student yang belajar dengan sir Dolhadi sume drop ambik SIR RIDHWAN FONTAINE! hahaha :D
kelakar plak! ingat kan kite sorang je takut dengan dia rupa-rupanya ramai lagi! KIKIKI! :)

SO, I WANT TO GET A IN MANAGEMENT! INSYALLAH ! :)

Thursday, December 2, 2010

Bila sedih cari blog!

Hari ni, nak ckp hapi?? entah! nak senyum ?? entah! kan best kalu ade magik blh ubah sume apa yg kita suke :) tp syg xde kuasa mcm tu, sumenya dah Allah tulis perjalanan hidup ini.. kenapa lambat sgt masa berlalu? mcm2 perasaan dah bcampur! tp yg paling byk, SEDIH! haha.. Patut dapat cuti happy, but not for me! long time ago, mmg xsabar nak cuti, now i dun think so :) ALONE! yes, im alone, dl slalu ketawa skrg slalu menangis! kenapa?? hahaha.. sbb comel bila menangis! :D mcm mana nak hilangkan diri skejap, nak hilangkan sgala masalah? lari?? bercuti? xblh! dah nak masuk sem bru, erm mgkin lepas masuk sem ni nak sibuk diri, penat??? i dun care, dl pun ms kat nilai, 2,3 minit je duk kat bilik, kenapa?? KECEWA! skrg kat gombak! nak masuk byk aktiviti, xnak on9! xnak org cari dah pas ni :) always bz with my life nanti, rmai jmp org, rmai jmp kawan, :D cant wait for a new sem!!! apa kata pas ni byk tido plak! pg, ptg, mlm TIDO! haha..nak habiskan ms dgn cpt, mslah?? pun xde ^_^". erm lapar nak mkn! LEGA SGT! dah luahkan :)
nt jmp lg!